Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 2 matcher
Fredag
26 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 2 matcher
Söndag
28 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Söndag
11 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 2 matcher
Idag 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match

Bokadero Arena etableras i Stockholm - Med Täby FC som partner

15 september 2023 15:00
B2B

Bokadero Arena är idag ett av Sveriges snabbast växande nätverksaktörer. Konceptet drivs av lokalt starka aktörer med stort förtroende på den lokala marknaden, som bland annat Brynäs IF och Västerås SK Bandy. Nu inleder Bokadero Arena ett nytt samarbete med ytterligare en av Sveriges största idrottsföreningar - Täby FC.


Alexander Brinkmann, klubbchef Täby FC, har länge följt Bokadero Arenas framgångsrika konceptet och sett hur det utvecklats genom åren. Täby FC och Bokadero Arena har nu inlett samarbetsavtal där Täby FC blir ägare av Bokadero Arena Täby och blir där med även den första att etablera Bokadero Arenas nätverk i Stockholms län.

Målet med detta samarbete kommer vara att skapa en fantastisk plattform för Täbys företag och dess medarbetare att mötas och inspireras på. Bokadero Arena Täby kommer kontinuerligt anordna lokala event som nätverksfrukostar, kick-offer, affärs- & temadagar med fokus på inspiration, kunskap och möten mellan människor och företag.

Föreläsare i toppklass inom olika ämnen - Vid dessa event bokas alltid en riktigt bra föreläsare som generöst delar med sig av sin kunskap, sina bästa tips och erfarenheter. Målet är att alla deltagare ska lämna Bokaderos event mer inspirerad än när dom kom.

Alexander Brinkmann, Klubbchef Täby FC:

“Vi har tittat på Bokadero Arena en längre tid och inspireras av hur framgångsrikt konceptet är på andra platser i Sverige. Att få vara en del av ett gemensamt koncept med andra framstående föreningar känns väldigt roligt. Vi ser verkligen fram emot att starta Bokadero Arena i Täby och erbjuda inspirerande föreläsningar och lättsamma nätverksmöjligheter till företagen och medarbetarna lokalt. ".

Jonas Lööw, VD Bokadero:

“Vi har länge letat efter den rätta partnern för att etablera oss i eller runtom Stockholm, och vi är oerhört stolta och glada över detta nya samarbete. Vi kunde inte ha önskat oss en bättre partner för Täby kommun, och vi ser nu fram emot att tillsammans skapa en enastående plattform för affärsmöten och inspirerande föreläsningar,” säger Jonas Lööw.

Kommande lokala event med Bokadero Arena Täby:

27 oktober - Premiär med Nätverksfrukost & föreläsning av Jesper Ek - "People First"

29 november -Nätverksfrukost & föreläsning av Oskar Sergel - "God & effektiv kommunikation - nyckeln till framgångsrika team".

24 januari - Inspirationsföreläsning med Jonas Hagström - "Nu kör vi! Du vet aldrig vart det tar dig"

Digitala event som ingår i Bokadero Arena Täbys utbud:

18 sept - "MPWR-coach - Så stärker du ditt coachande ledarskap" - Med Karin Åqvist

4 okt - "Gasa på gult!" - med Andreas Getzman

10 okt - "Så får du med dig medarbetare & kunder genom storytelling" - med Adam Stumle

16 okt - "Så blir du trovärdig och ökar ditt inflytande" - med Natthawat Phaithong

6 nov - "Marknadsför dig på sociala medier med videos – att spela in spelar roll!" - Med Kalle Rosensköld

20 nov - "3 nycklar för att lyckas som föreläsare" - Med Jonathan Ljungqvist

Bli medlem i Bokadero Arena Täby

Är du och din organisation intresserad av att veta mer om Bokadero Arena? Spana in Bokadero Arena Täby här eller boka ett kort möte med oss för att hitta en skräddarsydd lösning som passar er på bästa möjliga sätt:

Kontaktinformation

Alexander Brinkmann

Klubbchef, Täby FC

Telefon: 070 798 92 12

E-post: [email protected]

Jonas Lööw

VD, Bokadero

Telefon: 070 237 35 84

E-post: [email protected]

För att läsa mer om Bokadero Arena i Täby, fördjupa dig i schemat över aktiviteteter samt boka in er på uppstarten 27 oktober, klicka här.