Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Nacka
NIBK

Dags för derby mot Nacka!

30 september 2021 10:00
Dam

Äntligen dags för säsongens första drabbning med Stockholm i fokus. Vad kan bli bättre med ett derby nu när restriktioner har släppt och människor sakta men säkert börja återgå till det normala. Matchen börjar kl 19.30 ikväll i K-Rauta Arena och passa på att köpa biljetter innan du kommer till arenan för att säkra din plats.


-Vinsten mot Rönnby senast visar att laget har en hög nivå i spelet och vi ska fortsätta på den inslagna vägen med aggressivitet och hårt arbetande spelare på banan, för det är vad som krävs för att ta tre poäng mot Nacka, säger Täbys tränare Maimon Abdallah inför matchen.

-Nacka har börjat säsongen okey men poängen har uteblivit. De har en fruktansvärt hög nivå i sin målvakt Stephanie Dalbjer men vi ska göra allt för att störa henne, säger stjärnan Julia Croneld. Vår formation har börjat bra i de inledande matcherna men vi måste vara mer aggressiva mot mål.

-Läget i truppen är som vanligt, någon skada och nån förkylning som spökar men det ska inte äventyra ett roligt derby mot Nacka, avslutar Maimon.

Kom till K-Rauta Arena och upplev matchen live. Här köper du BILJETT.

Om du inte kan se matchen på plats sänder SportExpressen Play live och du hittar sändningen HÄR.

Hemsidan hoppas på en tät och spännande match och önskar damerna lycka till!