Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match

Marian Hrabovyk till Täby FC!

25 januari 2022 22:45
Herr

Ukrainske landslagsmannen Marian Hrabovyk är herrarnas senaste nyförvärv. Marian är född 1998 och kommer närmst från den Ukrainska klubben FBC Lemberg. Den rightade forwarden har bl a gjort två mål med det ukrainska landslaget i mötet med Sverige i VM-kvalet senast och är Ukrainas största lysande innebandystjärna.


-Jag är extremt glad att vara här! Sedan barnsben har jag haft en dröm om att en dag få spela i Sverige. Klubben, laget och lagledningen är fantastiska och alla förutsättningar för att lyckas finns här i Täby, säger Marian Hrabovyk till hemsidan.

  • Att få hit Marian till Sverige och Täby värmer mig! En kille som sover och lever innebandy, där hans stora dröm är att spela på elitnivå i Sverige. Vi får en spelare som ger allt hela tiden och jag tror att vi ganska snart ser en ny publikfavorit i K-Rauta Arena , säger Täby FCs huvudtränare Micke Öhman till hemsidan.

-Ett otroligt spännande nyförvärv! Marian har ett ruskigt klipp i steget, är otroligt vältränad samtidigt som han behärskar spelet i hög fart och jag ser fram mot att få se honom resterande del av säsongen, säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

Marian kommer att spela i nummer 23.

Hemsidan önskar Marian Hrabovyk varmt välkommen till Täby FC och önskar honom och laget lycka till framöver!