VIS

Förlust mot Visby borta

26 september 2021 10:15
Herr

Täbys herrar stod för ännu en bra insats på lördagen, nu mot den andra seriefavoriten Visby borta. Närmare än 6-5 kom inte bortalaget men en utvisning och ett sista mål i topp kasse gjorde att det blev 8-5 till slut.

Täbys herrar gjorde ännu en bra insats mot Visby AIK, ett lag som slagit både Strorvreta och Sirius i Svenska Cupen de senaste veckorna. Visby inledde bäst och gick fram till en 3-0 ledning i inledningen av andra perioden innan Täby lyckades reducera tre gånger. Men inför sista perioden stod det 6-3 till hemmalaget.

Nu bet sig Täby kvar i matchen genom två mål till 6-5 med knappt tio minuter kvar. En utvisning efter 17 minuter gjorde att uppförsbacken blev lite för stor. Precis när Täby klarat utvisningen gör Visby det avgörande 7-5 och matchen är över. Ett sista mål i tom kasse till 8-5 avslutar matchen.

Täbys unga lag har nu gjort två riktigt bra matcher mot seriens två bästa lag och kan herrarna ta med sig det här spelet till kommande matcher kommer den här säsongen bli rolig.