Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Hemma
Alunda
ALU
Borta
Täby
TÄBY

Inför Alunda IBF i seriepremiären i Herr Div.1 Östra Svealand

21 september 2018 14:50
Herr

Ikväll fredag smäller det i första seriematchen. Det är dags för herrarna att kliva in i Div.1 Östra Svealand och man möter Alunda IBF i premiären. Matchen startar 20.00 och vi hoppas såklart på en seger!


TRUPPEN:

Man har fått in några nyförvärv i truppen till denna säsong. Andreas Odebring och Dennis Wallin bl.a. Dennis som är tillbaka i FC efter en kort sejour i AIK IBF. Odebring kommer senast från Järfälla men vaktar nu kassen hos oss. Man har också lyft upp en del juniorer till A-lagstruppen denna säsong vilket vi ser fram emot. Alexander Svanold, Liam Perry, Markus Mikaelsson och Emil Näslund. Även i ledarstaben är det förändring. Nygamla Maimon Abdallah är tillbaka och leder tillsammans med Josef Rosengren laget denna säsong. Spelare ut som lämnat klubben är Jesper Nyholm den mest tongivande som lämnat för spel i Rotebro IS IBK. Även juniorerna William Almlöf, Sebastian Spåls och Linus Kollberg har lämnat för spel i AIK IBF.

MOTSTÅNDARE:

Alunda IBF slutade förra säsongen femma i Div. 1 Östra Svealand och var endast en poäng från kvalplats upp till Allsvenskan. I fjol hade de en tung start på säsongen och föll i deras tre första matcher innan första segern kom hemma mot Jakobsbergs IBF. Håll koll på Joakim Berglund som var lagets stora målspruta under fjolårssäsongen.

KOMMENTAR FRÅN HUVUDTRÄNARE ROSENGREN:

Äntligen drar serien igång och klart de skulle kännas skönt med en vinst direkt. Vi vill visa tidigt att vi är ett av topplagen i serien och kommer bli svårslagna så gäller att sätta ribban högt direkt. Vi är taggade och redo att ta oss an Alunda, säger huvudtränare Josef Rosengren till hemsidan inför matchen.

Matchen startar 20.00 och hemsidan önskar herrarna lycka till!

Alunda sänder matchen på följande länk: