Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Idag 1 match
Söndag
21 Apr 1 match

Inför Warberg hemma

20 januari 2019 08:00
Dam

Efter två raka vinster på det nya året (och fyra raka vinster) tar vi nu oss an tabellelvan Warberg. Även Warberg kommer med seger i sin senaste match och ligger i botten och kommer säkerligen va sugna att roffa åt sig lite poäng även idag. Bollen sätts i rullning 13.30.


TRUPPEN: Täby kommer till match med i princip hela truppen tillänglig förutom lite skavanker. Men en bra träningsvecka ger oss fina förutsättningar för ett bra prestation idag.

MOTSTÅNDARNA: Dagens motståndare Warberg har haft en en jobbig säsong hittills men tog tre viktiga poäng i veckan mot Göteborg. Senast vi möttes nere på västkusten blev det en rätt rolig match med högt tempo och mycket målchanser åt bägge håll. I Warberg hittar vi också ett par Stockholmsbekantingar i Julia Falk, Ida Örnqvist, Amanda Ahola och Sofie Karlsson. Den sistnämnda hälsar vi lite extra välkommen då Sofie spelade i Täby de två åren innan hon flyttade västerut.

KOMMENTAR FRÅN TRÄNARE DAVIES: Vilken hemma-match ni som var på plats senast fick uppleva! Pixbo har historiskt sett alltid varit svåra matcher med snål poängutdelning. Men detta bevisar bara hur stor lagets kapacitet är när allting faller på plats och vi sätter och synkar alla bitar samtidigt. Förra helgen for vi iväg norr i landet, närmare bestämt till björkarnas stad Umeå. Där stötte vi på ett hård kämpande Dalen som, enligt mig, är bättre än tabellen visar. Vi har lite svårt att få grepp om matchen, men vår tvåmåls ledning efter första perioden visar sig vara avgörande. Jag vill framförallt trycka på att vi endast har släppt in 1!!! spelmål på 120 min innebandy. RESPEKT till tjejerna som sliter hårt för varandra. Vi hoppas kunna flyga vidare på det här och fira tre nya poäng tillsammans med er idag, säger tränare Tomas Davies inför matchen.

Matchen börjar 13.30 och vi hoppas på stort stöd hemma i Tibblehallen.