Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Idag 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Lund
LUND

Inför Lund hemma idag kl 15.00

21 november 2020 08:00
Dam

Idag är det äntligen hemmamatch igen efter två bortamatcher och uppehåll. Den här gången är det nykomlingarna IBK Lund som kommer till K-Rauta Arena. Efter en tuff inledning har skånskorna spelat bättre och bättre. Matchen sänds direkt via SportExpressenLive.se.


Läget i Täby:

Nästan alla damer är tillbaka i träning efter sjukdom men i dagens match saknas Frida Nilsson. Alexandra Durling och Ellen Nyman är med igen efter att ha missat matchen mot Warberg förra helgen. Mångas blickar kommer att vara på nyförvärvet Moa Delshammar som gör sin första match i Täby FC på 8 år.

"Vi ska komma tillbaka in på det vinnande spåret igen och se till att Lunds man-man spel inte lyckas", sa Ranja Varli till Speakers Corner tidigare i veckan.

IBK Lund:

Dagens motståndare är liksom Nacka ett ungt lag med flera lovande spelare. Kryddat med två tjeckiska spelare har de kommit in i tempot i SSL mer och mer. I en träningsmatch i augusti vann Täby med 7-5 sedan Lund kommit tillbaka efter underläge flera gånger. Två spelare att se upp med i kontringsspelet är Minna Karlsson och Emma Heander, 18 respektive 17 år gamla.

Bästa poänggörare i Lund:

Minna Karlsson 9p - (7 mål + 2 assist)

Emma Heander 9p - (5 + 4)

Ella Hammer 5p - (2 + 3)

Se matchen live:

Som vanligt kan du se matchen live via SportExpressenLive.

Hemsidan önskar damerna lycka till och hoppas på tre friska poäng.