Lördag
09 Feb 2 matcher
Fredag
15 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Onsdag
20 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Inför IKSU hemma

3 mars 2019 08:00
Dam

Ny hemmamatch och nytt toppmöte. Efter senaste hemmasegern mot Kais Mora inför storpubliken i Tibblehallen hoppas vi nu kunna fylla hallen ännu mer då serieledande och senaste två årens mästare IKSU gästar.


TRUPPEN: Glädjande kan vi meddela att Rebecka "Janne" Jansson som spelat ett par matcher med oss på dubbellicens från Bele Barkarby nu är klar för spel hos oss resterande del av säsongen och kommer vara en viktig kugge för oss. I övrigt har vi full trupp och ni kan se fram emot lite nytt och spännande formerande på plan.

MOTSTÅNDARNA: Just effektiviteten är något som kommer fortsätta vara av yttersta vikt nu när vi tar oss av serieledarna IKSU. Ett IKSU som kanske inte direkt kräver någon större presentation utan deras resultat och spelarmaterial får tala för sig själv.

KOMMENTAR FRÅN TRÄNARE DELSHAMMAR: Förra veckans roadtrip ner till Malmö gav oss en stabil 11-4 vinst och tre nya viktiga poäng i jakten på Mora och Pixbo i kampen om andra och tredjeplatsen. En stabil prestation där vi egentligen inte spelar på topp allt för långa stunder men effektiviteten i denna likt flertalet matcher här på slutet var väldigt bra. För vår del så känns det fantastiskt roligt och motiverande och ta oss an IKSU i detta skedde på säsongen när vi börjar närma oss den form och spel som vi vet att vi har i oss. Fortsätter vi på inslagen väg och gör det vi ska så känner vi oss som grupp väldigt trygga med att vi ska kunna hota IKSU. Senaste hemmamatchen mot Kais Mora var vår bästa för säsongen och likaså hade vi vårt bästa publikstöd för säsongen, nu ser vi fram emot ett än bättre stöd och då förhoppningsvis en än bättre prestation på plan, säger tränare Jonas Delshammar inför matchen.

Matchen startar 13.30 och vi hoppas på stort stöd hemma i Tibblehallen!!!