Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 1 match

Inför IKSU hemma

3 mars 2019 08:00
Dam

Ny hemmamatch och nytt toppmöte. Efter senaste hemmasegern mot Kais Mora inför storpubliken i Tibblehallen hoppas vi nu kunna fylla hallen ännu mer då serieledande och senaste två årens mästare IKSU gästar.


TRUPPEN: Glädjande kan vi meddela att Rebecka "Janne" Jansson som spelat ett par matcher med oss på dubbellicens från Bele Barkarby nu är klar för spel hos oss resterande del av säsongen och kommer vara en viktig kugge för oss. I övrigt har vi full trupp och ni kan se fram emot lite nytt och spännande formerande på plan.

MOTSTÅNDARNA: Just effektiviteten är något som kommer fortsätta vara av yttersta vikt nu när vi tar oss av serieledarna IKSU. Ett IKSU som kanske inte direkt kräver någon större presentation utan deras resultat och spelarmaterial får tala för sig själv.

KOMMENTAR FRÅN TRÄNARE DELSHAMMAR: Förra veckans roadtrip ner till Malmö gav oss en stabil 11-4 vinst och tre nya viktiga poäng i jakten på Mora och Pixbo i kampen om andra och tredjeplatsen. En stabil prestation där vi egentligen inte spelar på topp allt för långa stunder men effektiviteten i denna likt flertalet matcher här på slutet var väldigt bra. För vår del så känns det fantastiskt roligt och motiverande och ta oss an IKSU i detta skedde på säsongen när vi börjar närma oss den form och spel som vi vet att vi har i oss. Fortsätter vi på inslagen väg och gör det vi ska så känner vi oss som grupp väldigt trygga med att vi ska kunna hota IKSU. Senaste hemmamatchen mot Kais Mora var vår bästa för säsongen och likaså hade vi vårt bästa publikstöd för säsongen, nu ser vi fram emot ett än bättre stöd och då förhoppningsvis en än bättre prestation på plan, säger tränare Jonas Delshammar inför matchen.

Matchen startar 13.30 och vi hoppas på stort stöd hemma i Tibblehallen!!!