Lördag
17 Feb 2 matcher
Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match

U19-landslagscenter ansluter till damerna kommande säsong!

6 april 2020 10:00
Dam

Centern Vilma Nilsson de Gysser spelar med Täby FC kommande säsong.

18-årige Vilma Nilsson de Gysser kommer närmst från tre år på RIG där hon senaste säsongen stod för 10 mål och 10 assist på 19 matcher i Allsvenskan från sin centerposition.


Innan Vilma flyttade till Umeå för studier på RIG spelade hon med Huddinge IBS vilket även är hennes moderklubb. Vilma är en fysiskt stark spelare som behärskar spelet både i det offensiva och det defensiva samtidigt som hon besitter ett mycket bra skott.

  • Jag valde spel med Täby på grund av att utvecklingspotentialen för mig som spelare finns här. Jag tror att jag kan lära mig mycket och utvecklas i Täby då jag alltid kommer få möjlighet att spela och träna med extremt bra spelare, samtidigt har Täby visat att man har förtroende för mig vilket jag anser är viktigt för min karriär. Självklart är det också skönt att komma hem till Stockholmstrakten igen och jag har sedan jag var liten velat spela med Täby i SSL, en dröm som nu blir verklighet och jag ser fram mot framtiden med Täby säger Vilma till hemsidan.
  • Efter att sett Vilma i träning hos oss kände vi direkt att det vi sett tidigare av henne också gick att applicera i den verksamhet vi bedriver och i det spel vi vill spela. Hon kommer passa in perfekt som center hos oss där jag också tror att hennes poängproduktion kommer öka markant framöver. I Vilma får vi en stark tvåvägs-center som kommer göra stor nytta för oss direkt nästa säsong och vi är mycket glad över att hon valde spel med TFC säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

Hemsidan hälsar Vilma Nilsson de Gysser varmt välkommen till Täby FC!