Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Idag 1 match
Söndag
21 Apr 1 match

Dubbla träningsmatcher mot Falun i helgen

8 augusti 2021 16:30
Dam

I helgen begav sig damerna till Falun för träningsläger inklusive två matcher mot IBF Falun. Två jämna matcher med 5-6 i fredags och 3-8 idag. Täby kom till start med fem nya spelare jämfört med förra året.


Laget spelade dubbelmöte mot Falun i säsongsinledningen 2021/22 med förlust i första matchen med 6-5 efter en skakig början med fem nya spelare på planen. Under andra perioden började Täby hitta rätt och öste på från underläge 2-0 till ledning 3-2. -Vi körde på med alla spelare hela matchen och gjorde inga förändringar i laget utan ville testa på lite saker som man gör i träningsmatcher, säger Huvudtränare Maimon Abdallah till hemsidan.

-Match 2 slutade med förlust 8-3 och jag tycker att vi skapade mer rena chanser i denna matchen. När den stod och vägde lyckades Täby träffa målramen inte bara en gång utan minst fyra gånger men det gäller att vara effektiv och det skulle Falun visa sig vara denna eftermiddag.

-Helgen har varit givande på många sätt och formationen med Ranja Varli, Julia Croneld och poängmaskinen Michaela Sponiarova kommer att ösa på i serien.

-Lite mer träning och bättre kemi mellan oss så kommer det att bli något riktigt bra, säger Julia Croneld och tillägger att Täby ser fysiskt lite starkare ut än vanligt vid den här tidpunkten.

-Jag vill även lyfta fram Carolina Myrvoll som tagit nästa steg i sin utveckling och fortsätter hon så här kommer det sluta väl för henne och Täby. Laget har även utvecklats framåt när det gäller fysik och lagarbete, avslutar Maimon.

Nästa träningsmatch spelas under försäsongsturneringen Västerås Floorball Cup 20-22 augusti. Västerås Rönnby på fredagskvällen, Jönköping IK på lördagen och placeringsmatch på söndagen.