Lördag
01 Apr 1 match
Söndag
02 Apr 2 matcher
Onsdag
05 Apr 1 match
Söndag
09 Apr 1 match
Lördag
16 Sep 1 match
Fredag
22 Sep 1 match
Lördag
23 Sep 1 match
Söndag
24 Sep 1 match
Fredag
29 Sep 1 match
Lördag
30 Sep 2 matcher
Söndag
01 Okt 2 matcher
Lördag
07 Okt 2 matcher
Torsdag
12 Okt 1 match
Fredag
13 Okt 1 match
Lördag
14 Okt 2 matcher
Söndag
15 Okt 1 match
Lördag
21 Okt 1 match
Onsdag
25 Okt 1 match
Lördag
28 Okt 2 matcher
Söndag
29 Okt 1 match
Lördag
04 Nov 1 match
Söndag
05 Nov 2 matcher

Amanda Boric Svärd klar för Täby FC

17 maj 2023 10:05
Dam

Täby FC är överens med Amanda Boric Svärd om en övergång inför säsongen 2023/24. Den 24-årige backen med IFK Gnesta som moderklubb ansluter från Nacka IBK efter klubbens degradering till Allsvenskan.


Amanda har spelat i Svenska Superligan under de sex senaste säsongerna, där hon år för år utvecklats och tagit en större roll i de lag hon spelat. Under de senaste två säsongerna har hon spelat för Nacka IBK efter flytten från Mora, tidigare klubbar i SSL är även Örnsköldsvik och Telge.

Amandas egna ord om övergången:

  • Valet blev Täby då jag såg goda förutsättningar att utvecklas som spelare och individ. Att spela bra innebandy på en hög nivå med hög intensitet är något som jag brinner för och känner att Täby är ett lag som kommer ge mig det. Denna säsong kommer bli väldigt spännande och lärorik! Jag ser mycket potential och med rätt inställning tror jag att vi kan ta oss hur långt som helst. Jag siktar på att ta Täby så långt som möjligt och även fortsätta utvecklas själv som spelare.

Sportchef Robin Andersson kommenterar övergången:

  • Att Amanda väljer spel med Täby FC är vi mycket glada över! Vi får en back med fin blick som gärna spelar i hög fart och alltid försöker ta bollen framåt i planen. Hon kommer passa perfekt in i det spel vi vill spela i Täby FC. Förra säsongen var hon Nackas bästa spelare och hennes uppoffrande spel gör att vi kan ha hittat en ny publikfavorit.

För att ta del av videointervju med Amanda samt vårt fortsatta flöde kring övergången och allt som händer kring klubben, följ oss i Täby FC appen och på Instagram!