Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Damerna spelar Svenska Cupen i helgen

8 september 2022 11:15
Dam

Ikväll inleds säsongen på allvar då andra omgången av Svenska Cupen startar med damernas match mot Allsvenska Telge SIBK. Samtliga tre matcher spelas i Västergård Arena i Södertälje.


Efter landslagsuppehåll med många spelare borta förra helgen är det i helgen dags för sista genrepen innan seriepremiären nästa helg. Täbys damer åker till Södertälje för tre matcher med start ikväll.

8/9 kl 19.00 Telge SIBK

Telge var nära att ta steget upp till SSL förra säsongen men föll mot Åkersberga i playoff 2. Många av de mer rutinerade spelarna har lämnat, bl a Caroline Rosenberg till Täby, så det är ett ungt lag som damerna möter ikväll.

10/9 kl 13.00 Endre IF

Det här är den troliga gruppfinalen för att gå vidare till kvartsfinal i Svenska Cupen. Endre har tappat flertalet av de rutinerade spelarna från ifjol men fyllt på med ungdomliga talanger. Räkna med en lika tuff match som det brukar vara.

11/9 kl 16.00 IBF Linköping

Laget spelar i Division 1 och ska besegras. Förhoppningsvis innebär seger en plats i nästa steg.

-Tankarna inför helgen är att börja med detaljspelet fullt ut, vi kommer spela tre matcher med olika förutsättningar varje match och det är en utmaning att sätta detaljer på vilket motstånd man möter, säger tränare Maimon Abdallah.

-I övrigt har det varit två speciella veckor då både U19 och landslaget haft sina samlingar och vi har fått anpassa verksamheten lite utefter det men nu är det bara fullt fokus framåt, avslutar Maimon.

Matcherna visas både på Innebandy.tv (Telge och Linköping) och Aftonbladet.tv (Endre).

Vi önskar damerna lycka till i helgen!