Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match

Hårt jobbande center återvänder!

12 juni 2019 14:00
Dam

Centern Julia Ulvhag spelar med Täby FC nästa säsong! 22-årige Julia är äntligen tillbaka i moderklubben Täby FC efter fyra säsonger hos Allsvenska Bele Barkarby. Julia är en allroundskicklig center som jobbar hårt över hela banan som även utvecklat sitt poängspel senaste året och snittade över en poäng per match i Allsvenskan förra säsongen.


  • Jag har valt att spela med Täby FC kommande säsong för att jag alltid drömt om att spela i SSL och att få göra det i föreningen där allt en gång startade känns fantastiskt. En utmaning jag ser som både rolig och spännande. Att jag också får spela med min syster Josefin och min kusin Sanna är extra kul samtidigt som jag känner att Täby har förutsättningar att gå hur långt som helst och givetvis ska vi försvara SM-guldet säger Julia till hemsidan.
  • Oerhört kul att en spelare med TFC som moderklubb hittar hem efter några säsonger på bortaplan. Julia har dom senaste säsongerna haft en fin utveckling och känns nu redo att ta steget till SSL. Vi får en hårt jobbande center som kommer göra ett enormt arbete för oss över hela banan kommande säsong säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

Hemsidan hälsar Julia Ulvhag varmt välkommen hem till Täby FC!