Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match

Hanna Othberg förlänger med Täby FC!

9 juni 2022 14:00
Dam

20-åriga backen Hanna Othberg väljer att fortsätta sin innebandysatsning i Täby FC! Hanna kom till Täby FC från moderklubben Bele Barkarby IF för två säsonger sedan och har sedan dess skaffat sig värdefull SSL-rutin, hon spelade även U19-VM för Sverige förra säsongen.


-Angående min förlängning så känns det jättebra att ha förlängt med Täby FC och få fortsätta spela med detta fantastiska lag! Det känns som att vi har påbörjat något lovande inför kommande säsong och det ska bli väldigt roligt att vara en del och bidra till den utvecklingen. Efter två säsonger har jag landat ordentligt i att spela i SSL och nu vill jag verkligen kunna bidra med att lyfta detta lag. Nu kvarstår bara en försäsong så vi kan sätta alla bitar fram till seriestarten, säger Hanna Othberg till hemsidan.

-Att Hanna väljer att förlänga sitt avtal med Täby FC känns otroligt bra! Hon har alla verktyg för att bli en toppback i SSL och jag är övertygad om att utvecklingen kommer att gå fortsatt spikrakt uppåt och att Hanna kommer bidra till att vi tar oss framåt, säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

Hemsidan önskar Hanna Othberg och laget lycka till framöver!