Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match

Starkt nyförvärv till damerna!

29 april 2020 12:00
Dam

Felicia Forsmark, tidigare VM-guldmedaljör med U19-landslaget ansluter från Västerås Rönnby IBK.

21-åriga Felicia kommer närmast från SSL-kollegan Västerås Rönnby där hon spelat de två senaste säsongerna.


Innan dess gjorde hon även en säsong i SSL med Telge och under sina tre säsonger i SSL har hon stått för över 70 poäng från sin centerposition. Felicia har även deltagit i landslagets guldsteg och har ett VM-guld med U19-landslaget på meritlistan där hon i finalen mot Finland 2016 stod för två mål i 6-3 segern.

-Att Täby visat ett stort intresse och förtroende för mig är motiverande och i mitt livspussel passar Täby väldigt bra! Jag upplever föreningen genomtänkt och proffsig och jag tror verkligen det kommer ge mig goda förutsättningar att utvecklas ytterligare som spelare och individ samtidigt som det finns en stor kompetensbredd på spelarna i laget. Jag ser fram emot att bli en del av gänget och få vara med på resan mot fler SM-guld säger Felicia till hemsidan.

-En klasspelare med alla förutsättningar att slå sig in i A-landslaget inom en snar framtid! I Felicia får vi en center som jobbar hårt i båda riktningar där ett fint spelsinne och en funktionell teknik sticker ut. Vi har försökt värva henne tidigare och att det nu klaffar och att hon spelar med Täby FC kommande säsong är vi mycket glada över säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

Hemsidan hälsar Felicia Forsmark varmt välkommen till Täby FC!