Lördag
25 Feb 1 match
Söndag
26 Feb 2 matcher
Onsdag
01 Mar 1 match
Lördag
04 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 2 matcher
Torsdag
09 Mar 1 match
Söndag
12 Mar 3 matcher
Lördag
18 Mar 2 matcher
Söndag
19 Mar 1 match
Torsdag
23 Mar 2 matcher
Lördag
25 Mar 1 match
Söndag
26 Mar 2 matcher
Måndag
27 Mar 1 match
Torsdag
30 Mar 1 match
Lördag
01 Apr 1 match

Starkt nyförvärv till damerna!

29 april 2020 12:00
Dam

Felicia Forsmark, tidigare VM-guldmedaljör med U19-landslaget ansluter från Västerås Rönnby IBK.

21-åriga Felicia kommer närmast från SSL-kollegan Västerås Rönnby där hon spelat de två senaste säsongerna.


Innan dess gjorde hon även en säsong i SSL med Telge och under sina tre säsonger i SSL har hon stått för över 70 poäng från sin centerposition. Felicia har även deltagit i landslagets guldsteg och har ett VM-guld med U19-landslaget på meritlistan där hon i finalen mot Finland 2016 stod för två mål i 6-3 segern.

-Att Täby visat ett stort intresse och förtroende för mig är motiverande och i mitt livspussel passar Täby väldigt bra! Jag upplever föreningen genomtänkt och proffsig och jag tror verkligen det kommer ge mig goda förutsättningar att utvecklas ytterligare som spelare och individ samtidigt som det finns en stor kompetensbredd på spelarna i laget. Jag ser fram emot att bli en del av gänget och få vara med på resan mot fler SM-guld säger Felicia till hemsidan.

-En klasspelare med alla förutsättningar att slå sig in i A-landslaget inom en snar framtid! I Felicia får vi en center som jobbar hårt i båda riktningar där ett fint spelsinne och en funktionell teknik sticker ut. Vi har försökt värva henne tidigare och att det nu klaffar och att hon spelar med Täby FC kommande säsong är vi mycket glada över säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

Hemsidan hälsar Felicia Forsmark varmt välkommen till Täby FC!