FAL

Tvärstopp mot Falun hemma

18 oktober 2020 22:00
Dam

Efter storsegern borta mot Karlstad förra helgen tog det tvärstopp i dagens hemmamatch mot ett smart spelande Falun. Nykomlingarna kontrade ut Täby och vann med 8-4, trots att hemmalaget vann skotten med 30-15.

Falun inledde friskt och tog även ledningen med 0-2 när klockan stod på 03.21 efter några snabba omställningar. Täby reducerade men Falun gjorde ett mål till i PP innan perioden var slut.

I andra perioden tog hemmalaget snabbt tag i matchen och reducerade genom Julia Croneld. Falun svarade dock snabbt och ökade på till 2-4 på en spelvändning. Täby reducerade igen till 3-4 men kom inte närmare innan sista pausen.

Nu tryckte hemmalaget på gör fullt, vann skotten på mål med 14-4 men Falun fortsatte att kontra in mål. Fyra skott på mål som samtliga går in är effektivitet på bästa sätt.

Bästa poängplockare i Täby:

Lisa Carlsson - 2p (1 mål + 1 assist)

Moa Tschöp - 2p (1 + 1)

Damerna får glömma matchen snabbast möjligt och komma igen nästa vecka mot Malmö borta.