Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Tullinge
TUL

Inför Tullinge hemma ikväll kl 18.00

6 januari 2021 12:00
Herr

Liksom damerna startar herrarna om serien ikväll och årets första match blir mot Tullinge. I seriepremiären vann Tullinge med 8-5 efter två mål i tom kasse på slutet. Så, räkna med ett tight Stockholmsderby även denna gång. Matchen sänds som vanligt på Innebandy.tv/taby.


Läget i Täby:

Efter en bra period i månadsskiftet november/december med två segrar har laget även lånat in ytterligare två spelare för att öka spets och konkurrens i truppen. William Almlöf kommer från Kalmarsund i SSL och Joakim Ekerberg från Vallentuna i Div 1.

-Vi är väldigt sugna på match eftersom Sätra blev inställd innan jul och vi behöver vinna för att röra oss uppåt i tabellen. Konkurrensen har ökat i och med att vi lånat in några mycket spännande spelare som vi hoppas ska presentera sig direkt för Täbypubliken, säger Täbys tränare Daniel Widell.

-Vi är riktigt på gång och är revanchsugna att visa upp den rätta sidan av den här gruppen under andra halvan av säsongen! En del justeringar av spelare som bytt positioner har skett och vi känner oss redo att prestera!

-Motståndaren Tullinge har etablerat sig som ett topplag i Allsvenskan och genom ett bra försvar och tydliga spelvändningar har de ett effektivt och rakt spel som vi får vara uppmärksamma på, avslutar Daniel.

Se matchen live:

Fortfarande gäller publikstopp i K-Rauta Arena men du kan se matchen live på Innebandy.tv/taby.

Dagens match är den första av fyra på 10 dagar och programmet ser ut som följer:

8/1 kl 19.30 AIK i Solnahallen

12/1 kl 20.00 Sätra i Gavlehov Arena

16/1 kl 15.00 Strängnäs i K-Rauta Arena

Hemsidan önskar herrarna lycka till ikvällens match!