Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Täby FC i samtliga damfinaler i B.I.S. i helgen

26 april 2023 08:45
Dam/DJ/Ungdom

Nu i helgen spelas säsongens sista tävlingsmatcher och för andra året i rad har Täby FC deltagande i samtliga damfinaler, från F-16 till Dam. Det blev seger i samtliga finaler i fjol och förhoppningen är att det blir det även i år. Kom till Eriksdalshallen i helgen och heja på lagen.


För herrlagen gick det inte lika bra, närmast final var P-16 som förlorade sin semifinal mot Hässelby med 7-4.

Man kan inte vara annat än imponerad av Täbys bredd på damsidan och att ha samtliga lag i final för andra året i rad är fantstiskt.

Damlaget spelar den sista finalen på söndag och möter då Nacka IBK, laget som åkte ut SSL och som säkert vill visa vad man kan. Täby vann båda matcherna i serien.

Damjuniorerna har haft en bekväm resa fram till finalen och vann t ex semifinalen mot Sköndals IK med 9-2. I finalen väntar Bele Barkarby IF IBF, ett lag som även de var med i Innebandyfesten JAS härom veckan.

F-16, laget som vann Innebandyfesten USM för en månad sedan mötte laget som kom trea i den turneringen, Salems IF, i semifinalen. Det blev en tight match där Täby vände 0-1 till 3-1. I finalen väntar Åkersberga IBF i ett Norrortsderby.

Se tiderna i bilden.

Matcherna sänds även gratis via Innebandy.tv.

Vi önskar samtliga lag lycka till i helgen!