Lördag
17 Feb 2 matcher
Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Mora
MORA

Inför Kais Mora hemma

17 februari 2019 08:00
Dam

Det är dags för toppmöte i ligan när Kais Mora kommer på besök till Tibblehallen. Senaste säsongerna har kantats av rejäla kamper mellan dessa båda lag. I höstas var det en målsnål tillställning där målvakterna Alexandra Durling och Amanda Hill va planens giganter.


TRUPPEN: Vi kommer från en intensiv träningsvecka där vi testat lite nya spännande grejer. Med oss i truppen finns Rebecka Jansson, en forward som vi lånat från Bele Barkarby. Alltid kul när vi Stockholmsklubbar hittar möjligheter att hjälpa varandra och i Rebecka får vi en spännande spelare som tillför attribut som vi saknat lite grann.

MOTSTÅNDARNA: Kais Mora var förra helgen första laget i år att plocka poäng av suveränen och tabellettan IKSU när man föll efter förlängningsspel. Innan dess hade man 7 raka vinster. För Kais Mora är poängen viktiga i jakten på att behålla andraplatsen före nästjagande Pixbo Wallenstam.

KOMMENTAR FRÅN TRÄNARE DAVIES: Det blir en känslofylld match av många skäl. Senast vi möttes blev en målsnål tillställning där målvakterna i bägge lagen avlöste varandra i svettiga räddningar. Mycket har hänt sedan dess och jag sparar mina ord och låter er i publiken sitta tillbaka och avnjuta två lag i värdsklass.

Matchen startar 13.30 och vi hoppas på ett fullsatt Tibblehallen i jakten på tre poäng!!!