Lördag
20 Okt 1 match
Fredag
26 Okt 1 match
Söndag
28 Okt 2 matcher
Söndag
04 Nov 2 matcher
Onsdag
07 Nov 1 match
Söndag
11 Nov 1 match
Lördag
17 Nov 1 match
Söndag
18 Nov 1 match
Fredag
23 Nov 1 match
Lördag
24 Nov 1 match
Fredag
30 Nov 1 match
Söndag
02 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 2 matcher
Söndag
06 Jan 2 matcher
Söndag
13 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 2 matcher
Lördag
26 Jan 2 matcher
Söndag
03 Feb 1 match
Lördag
09 Feb 2 matcher
Fredag
15 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match

Damerna kammade GULD i Kallsta Open 2018

5 september 2018 18:20
Dam

I helgen som gick var våra damer (och herrar) iväg och spelade Kallsta Open i Karlstad. För damerna slutade helgen i ett GULD där man gått obesegrat och krossat samtliga konkurrenter, några av de lagen ser vi i SSL kommande säsong.


Gruppspelet avverkades utan problem. Tre av tre vinster mot Linköping IBK, Västerås IB och Skoghalls IBK som i höst alla tre spelar i Allsvenskan Västra. Siffrorna 7-1, 9-1 och 9-2 imponerar. Gruppetta och vidare till semifinal. IBK Göteborg stod för motståndet och fick se sig besegrade med hela 9-1. Finalen senare spelades mot Jönköping IK och även där var det inget snack. Seger med tennissiffrorna 6-1 och GULDET var bärgat.

Såhär summerar Tränare Tomas Davies helgens cupguld:

"En väl genomförd helg ifrån alla inblandade. Syftet var att svetsa samman gruppen kombinerat med att få in ett par matcher för att se hur vi står oss för tillfället. Man kan konstatera att mycket av det vi pratat om innan vi åkte och även under turneringen fungerade utmärkt. Vi har kommit en bra bit på väg, men vi behöver fortsätta att visa upp en ödmjukhet och respektera detaljerna."

Vi vet att spelet fungerar men vet också att vi kommer att ställas inför betydligt svårare prov, vilket gör att vi måste vara lyhörda och intresserade av att hela tiden vilja utvecklas och fortsätta göra varandra bättre!

Summa summarum är vi i ledarstaben väldigt nöjda med arbete spelarna la ner under helgen i allting de åtog sig. Grunden är lagd, nu ska vi bara fortsätta bygga metodiskt på den stridsvagn som ska plöja oss igenom kalla höstdagar och långt in i vårvärmen".

Alla ska med!

STORT GRATTIS SÄGER VI TILL DAMERNA SOM VANN GULD! P.s För våra herrar blev det förlust i semifinalen mot Karlstad IBF med uddamålet 1-2. Bra jobbat även där!