Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 1 match
Lördag
15 Jun 2 matcher

Damerna kammade GULD i Kallsta Open 2018

5 september 2018 18:20
Dam

I helgen som gick var våra damer (och herrar) iväg och spelade Kallsta Open i Karlstad. För damerna slutade helgen i ett GULD där man gått obesegrat och krossat samtliga konkurrenter, några av de lagen ser vi i SSL kommande säsong.


Gruppspelet avverkades utan problem. Tre av tre vinster mot Linköping IBK, Västerås IB och Skoghalls IBK som i höst alla tre spelar i Allsvenskan Västra. Siffrorna 7-1, 9-1 och 9-2 imponerar. Gruppetta och vidare till semifinal. IBK Göteborg stod för motståndet och fick se sig besegrade med hela 9-1. Finalen senare spelades mot Jönköping IK och även där var det inget snack. Seger med tennissiffrorna 6-1 och GULDET var bärgat.

Såhär summerar Tränare Tomas Davies helgens cupguld:

"En väl genomförd helg ifrån alla inblandade. Syftet var att svetsa samman gruppen kombinerat med att få in ett par matcher för att se hur vi står oss för tillfället. Man kan konstatera att mycket av det vi pratat om innan vi åkte och även under turneringen fungerade utmärkt. Vi har kommit en bra bit på väg, men vi behöver fortsätta att visa upp en ödmjukhet och respektera detaljerna."

Vi vet att spelet fungerar men vet också att vi kommer att ställas inför betydligt svårare prov, vilket gör att vi måste vara lyhörda och intresserade av att hela tiden vilja utvecklas och fortsätta göra varandra bättre!

Summa summarum är vi i ledarstaben väldigt nöjda med arbete spelarna la ner under helgen i allting de åtog sig. Grunden är lagd, nu ska vi bara fortsätta bygga metodiskt på den stridsvagn som ska plöja oss igenom kalla höstdagar och långt in i vårvärmen".

Alla ska med!

STORT GRATTIS SÄGER VI TILL DAMERNA SOM VANN GULD! P.s För våra herrar blev det förlust i semifinalen mot Karlstad IBF med uddamålet 1-2. Bra jobbat även där!