19 Apr 1 match

Herrarna fortsatt i serieledning efter seger mot Farsta

13 januari 2020 09:30
Herr

I lördags åkte Täbys herrar söderut till Farsta för att möta mittenlaget på parkettgolvet i farstahallen 1. Efter ett snabbt mål bakåt tog herrarna tag i matchen och vann till slut med 10-3. Därmed behåller laget serieledningen med en poäng tillgodo till Älvsjö.

Efter en jämn start med ett baklängesmål innan minuten var spelad tog Täby kommandot i den första periodens andra del och ledde med 2-1 vid vilan.

I den andra perioden var det aldrig något snack utan efter 6-1 målet i den 14:e minuten tog Farsta timeout. Ett mål fick de till innan nästa paus men ställningen var 6-2 till gästerna.

Även i den tredje perioden gjorde Täby första målet och avgjorde därmed matchen. Efter ytterligare några mål skrevs slutresultatet till 10-3.

Bästa poänglockare i Täby:

Marcus Ström - 5p ( 3 mål + 2 assist)

Liam Perry - 4p (2 + 2)

Christoffer Dunvret - 4p (1 + 3)

Redan nu på onsdag den 15/1 väntar nästa match hemma, den här gången mot Rotebro. Matchen börjar kl 19.00 och vi hoppas på fullsatt hemmahall då.