Söndag
05 Mar 2 matcher
Torsdag
09 Mar 1 match
Söndag
12 Mar 3 matcher
Lördag
18 Mar 2 matcher
Söndag
19 Mar 1 match
Torsdag
23 Mar 2 matcher
Lördag
25 Mar 1 match
Söndag
26 Mar 1 match
Måndag
27 Mar 1 match
Torsdag
30 Mar 1 match
Lördag
01 Apr 1 match
Söndag
02 Apr 2 matcher
Onsdag
05 Apr 1 match
Söndag
09 Apr 1 match

Håbo Buss blir transportpartner till Täby FC

7 september 2022 12:24
Förening

Täby FC och Håbo Buss Mats Mattsson AB är överens om ett avtal fram till 2025 där Håbo Buss blir officiell träningspartner till Täby FC. Det innebär att föreningens representationslag kommer resa med Håbo Buss vid bortamatcher som inkluderar bussresa under de kommande tre säsongerna. Dessutom kommer föreningens Dam U i Allsvenskan resa med Håbo Buss på norrlandsresorna och slutligen erbjuds föreningens respektive lag förmånliga priser vid cuper och andra äventyr. Håbo Buss inleder samarbetet med att bjuda 50 barn och ungdomar på matchbiljett och bussresa t/r till bortaderbyt i SSL-premiären mot Åkersberga IBF.


”Vi har under våren och sommaren utvärderat vårt resande ur flera aspekter, såväl ekonomiska som sportsliga förutsättningar samt vad vi lämnar för avtryck på klimatet har tagits i beaktning. Håbo Buss har visat sig vara en alert partner som dessutom tar stort ansvar vad gäller hållbart resande. Deras vilja att se till vår föreningsnytta i både reseplanering och samarbete med samtliga lag i föreningen gör att jag känner mig trygg i att Täby FC reser tryggare än någonsin fram till 2025. Med detta sagt vill vi samtidigt passa på att tacka Ellenius Buss för fina år tillsammans och önska dom lycka till framöver”, säger Alexander Brinkmann, Klubbchef Täby FC.

Vi på Håbo Buss känner en otrolig stolthet och glädje till detta nya samarbete. Att få möjligheten att jobba med världens största innebandyförening känns otroligt inspirerande. Vi har de senaste åren arbetat hårt med hållbarhetsfrågan i vårt företag. Därför känns det extra roligt att inleda ett partnerskap med en förening som värdesätter detta arbete. Nu ser vi framemot säsongspremiären. Vi önskar alla lag i Täby FC ett stort lycka till i kommande säsong. Vi ses i bussen, säger Joakim Mattsson, VD Håbo Buss.

Håbo Buss kliver in och stöttar initiativet för barn och ungas hälsa som Täby FC tagit tillsammans med Generation PEP och möjliggör således för Generation PEP att synas på alla matchställ i Täby FC. Dessutom kommer man att synas såväl i K-Rauta Arena som digitalt i samband med resorna runt om i landet.

Kontakter: Alexander Brinkmann, klubbchef Täby FC [email protected] Joakim Mattsson, [email protected]

Om Håbo Buss Håbo Buss är är ett privatägt familjeföretag som grundades 1990 och är beläget utanför Bålsta. Företaget har över 30 års erfarenhet av busstransporter och allt började med Mats, Ingela, två små skolbussar och ett avtal med kommunen. Efterfrågan på en större buss ledde till en mindre ökning av bussantalet och sakta gav det ena det andra och företaget växte. Idag har vi i koncernen runt 35 bussar och 50 chaufförer!

För mer information, besök habobuss.se.

Om Täby FC Täby FC är en innebandyförening med ca 1700 medlemmar fördelat på 46 lag inklusive representationslag för damer i SSL samt för herrar i Division 1, säsongen 22/23 spelar även föreningens utvecklingslag för damer i Allsvenskan.