Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Ny tränarstab på plats hos damerna!

30 september 2020 19:00
Dam

Maimon Abdallah är ny huvudtränare för Täby FCs damer och han kommer att assisteras av Mange Eriksson.


Maimon kommer närmast från föreningens allsvenska herrlag och var tidigare en del av tränarstaben kring damerna när man vann SM-guld 2019. Maimon har under många år varit verksam inom Stockholmsinnebandyn och har representerat klubbar som CaperioTäby FC och AIK.

Mange Eriksson har likt Maimon många års erfarenhet från innebandyn i Stockholm där han vunnit SM-guld med både Balrog och Djurgården på damsidan. Efter ett års uppehåll från innebandyn där han senast tränade FBI Tullinges damer är han nu tillbaka i båset igen.

-Efter en hel del arbete kom vi fram till att Maimon var den vi ville skulle leda damerna framöver, efter många diskussioner och hårt arbete är jag otroligt glad att vi nu är i mål. Maimon har under hela processen varit otroligt tillmötesgående och har på ett föredömligt sätt lett både damerna och herrarna. Tidigt kände han att han ville ta steget att leda damerna men han var också extremt tydligt med att han inte lämnar herrarna om vi inte hade en permanent lösning på plats som han var bekväm med vilket jag värdesätter väldigt högt säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

-I Mange får Täby FC en ledare som vet vad som krävs för att vinna guldmedaljer samtidigt som han har en bra bild hur det ska göras och jag är övertygad om att Maimon och Mange är helt rätt för oss säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

Vem som leder herrarna framöver kommer presenteras på hemsidan och i sociala medier i veckan.

Intervjuer med både Maimon och Mange kommer framöver.

**Hemsidan hälsar Mange Eriksson varmt välkommen till Täby FC och önskar honom och Maimon Abdallah ett stort lycka till framöver! **