Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Idag 1 match
Söndag
21 Apr 1 match

Intervju med backklippan Lisa Carlsson

23 april 2019 16:00
Dam

Vi fortsätter att höja pulsen inför finalen på lördag genom att intervjua några av spelarna och nummer två är backklippan Lisa Carlsson som gått från klarhet till klarhet under säsongen. Många tror att hon blir Täbys nästa A-landslagsspelare. Hör hennes tankar inför matchen mot KAIS Mora.


Hej Lisa och ett stort GRATTIS till finalplatsen. Hur är dina tankar och känslor såhär dagarna efter er otroliga seger och din grymma straff i Umeå?

Det känns helt otroligt och fantastiskt! Det tog ett tag att inse vad vi åstadkommit. En helt magisk laginsats. När det gäller min straff så kände jag mig säker. Jag hade redan i semifinal 3 fått sätta en straff på henne, därför visste redan innan vad jag skulle göra. Nu blickar jag bara framåt mot finalen på lördag!

Vad är du mest nöjd med när det gäller ditt eget spel under slutspelet?

Jag har vågat ta för mig och spelat ut ordentligt. Jag har fått utdelning för mitt hårda jobb hela säsongen och äntligen känns det som att jag blommat ut.

Vad är det som gjort att ni har växlat upp en nivå i slutspelet både mot Endre och IKSU?

Det är alltid roligare att spela ett slutspel, det är trots allt dem matcherna man går och väntar på en hel säsong! Sen höjer man sig alltid när det gäller som mest och motståndet blir tuffare. I semifinalserien så var det inte många som trodde på oss förutom vi själva, därför kändes det som att vi ville bevisa att vi faktiskt kan!

Hur kommer det att kännas tror du när ni kommer in i Globen och möts av den Vita Väggen (för vi kommer att vara där!)

Helt fantastiskt! Vår publik kommer att betyda allt för oss! Det är inte bara min första SM final utan också lagets. Därför kommer det bli grymt!

Vad vill du säga till alla Täby-fans inför finalen?

HELA HALLEN HÅLLER PÅ TÄBY! Skämt åsido, ni kommer att betyda massor och jag längtar tills att jag får höra ert grymma stöd inne i arenan!

Till sist, hur går det på lördag?

SM-GULD.