Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Warberg
WIC

Inför Warberg hemma idag kl 14.00

8 januari 2022 08:00
Dam

Tredje raka hemmamatchen på tio dagar och den här gången är det Warberg som kommer på besök. En viktig match för damerna då de passerar Warberg i tabellen vid seger. Kom till K-Rauta Arena och heja fram till seger.


Läget i Täby

Efter den efterlängtade trepoängaren mot Malmö har laget tränat lite lätt och återhämtat sig. Anna Peterzén och Vilma Nilsson de Gysser saknas fortfarande på planen med finns med och peppar på bänken.

-Tredje matchen på kort tid, laget gillar det hårda matchandet och det känns lite som slutspel. Äta, sova, träna och match är det som varit specifikt senast veckorna, det är påfrestande fysiskt men tycker truppen klarat det galant, säger Täbys tränare Maimon Abdallah.

-Senast mot Malmö va det nog viljan att vinna snarare än skönspel som bärgade tre sköna poäng och skulle nog säga att en liten tår letade sig ner för kinden. Mot Warberg måste det till att behålla skärpan och fortsätta att ha kommandot under matchen så ska vi nog lyckas fortsätta segertåget, avslutar Maimon.

Warberg IC

Även Warberg tappade flertalet spelare inför den här säsongen men har överraskat i många matcher och ligger inför dagens match på den sista slutspelsplatsen, dock med en match mer spelad. Laget har släppt in mycket mål och har den sämsta målskillnaden av alla lag. Till dagens match saknas lagets stjärna Sandra Hawerman som är skadad.

I höstens premiärmatch vann Täby efter Sudden Death (den enda sudden-segern på sex försök) med 4-3.

Warbergs bästa poänggörare

Andrea Envall - 20p (12 + 8)

Camilla Halldén - 12p (7 + 5)

Kom och heja på damerna på lördag. Ta med dig ditt Covidbevis (behöver visas upp innan du kommer in i hallen) och köp din biljett i förväg. Alla medlemmar går in gratis genom att skriva MEDLEM i rabatt-fältet på Biljettkiosken.se. Läs mer där hur du ska göra.

Hemsidan önskar damerna lycka till och hoppas på tre nya poäng i eftermiddag!