Lördag
28 Okt 2 matcher
Söndag
29 Okt 1 match
Lördag
04 Nov 1 match
Söndag
05 Nov 2 matcher
Söndag
12 Nov 2 matcher
Fredag
17 Nov 1 match
Lördag
18 Nov 2 matcher
Söndag
19 Nov 1 match
Fredag
24 Nov 1 match
Lördag
25 Nov 1 match
Lördag
02 Dec 1 match
Fredag
15 Dec 1 match
Lördag
16 Dec 1 match
Söndag
17 Dec 1 match
Lördag
30 Dec 1 match
Lördag
06 Jan 2 matcher
Lördag
13 Jan 3 matcher
Fredag
19 Jan 2 matcher
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 2 matcher

Vilma de Gysser förlänger med Täby FC

2 maj 2023 09:55
Dam

Täby FC är överens med Vilma de Gysser om ett förlängt avtal. 21-åringen som gjorde sin poängbästa säsong hittills under föregående säsong fortsätter karriären i Stockholms bästa lag.


Vilma de Gysser anslöt till Täby FC från RIG Umeå inför säsongen 20/21. Hon är dessförinnan uppvuxen i Huddinge IBS som genom åren fostrat en mängd duktiga elitspelare. Inför säsongen 23/24 är hon också en av kandidaterna till att få göra VM-debut när det svenska landslaget ska försvara guldet i Singapore.

Vilmas egna ord om förlängningen:

  • Jag förlänger med Täby för att jag trivs väldigt bra i laget med alla fantastiska tjejer men även i föreningen och klubben. Jag tycker att vi gör en bra säsong i år och vill fortsätta på det spåret och resan tillbaka till toppen med Täby. Nästa säsong kommer bli spännande dels för att vi har en del nyförvärv, dels för att fortsätta utveckla det vi påbörjat säsongen som varit.

Sportchef Robin Andersson kommenterar förlängningen:

  • Vi är mycket glada över att Vilma fortsätter sin satsning i Täby FC! En spelare som tar steg framåt hela tiden och idag är en av lagets absolut viktigaste spelare. Hon ger alltid allt i alla situationer, vinner många närkamper och har Svenska Superligans bästa skott. Inom en snar framtid är hon ordinarie i ett svenskt landslag och kommer samtidigt bidra till Täbys fortsatta utveckling kommande säsonger.

För att ta del av videointervju med Vilma samt vårt fortsatta flöde kring förlängningen och allt som händer kring klubben, följ oss i Täby FC appen och på Instagram!