Lördag
18 Mar 2 matcher
Söndag
19 Mar 1 match
Torsdag
23 Mar 2 matcher
Lördag
25 Mar 1 match
Söndag
26 Mar 1 match
Måndag
27 Mar 1 match
Torsdag
30 Mar 1 match
Lördag
01 Apr 1 match
Söndag
02 Apr 2 matcher
Onsdag
05 Apr 1 match
Söndag
09 Apr 1 match

Vilma de Gysser förlänger med Täby FC

2 maj 2023 09:55
Dam

Täby FC är överens med Vilma de Gysser om ett förlängt avtal. 21-åringen som gjorde sin poängbästa säsong hittills under föregående säsong fortsätter karriären i Stockholms bästa lag.


Vilma de Gysser anslöt till Täby FC från RIG Umeå inför säsongen 20/21. Hon är dessförinnan uppvuxen i Huddinge IBS som genom åren fostrat en mängd duktiga elitspelare. Inför säsongen 23/24 är hon också en av kandidaterna till att få göra VM-debut när det svenska landslaget ska försvara guldet i Singapore.

Vilmas egna ord om förlängningen:

  • Jag förlänger med Täby för att jag trivs väldigt bra i laget med alla fantastiska tjejer men även i föreningen och klubben. Jag tycker att vi gör en bra säsong i år och vill fortsätta på det spåret och resan tillbaka till toppen med Täby. Nästa säsong kommer bli spännande dels för att vi har en del nyförvärv, dels för att fortsätta utveckla det vi påbörjat säsongen som varit.

Sportchef Robin Andersson kommenterar förlängningen:

  • Vi är mycket glada över att Vilma fortsätter sin satsning i Täby FC! En spelare som tar steg framåt hela tiden och idag är en av lagets absolut viktigaste spelare. Hon ger alltid allt i alla situationer, vinner många närkamper och har Svenska Superligans bästa skott. Inom en snar framtid är hon ordinarie i ett svenskt landslag och kommer samtidigt bidra till Täbys fortsatta utveckling kommande säsonger.

För att ta del av videointervju med Vilma samt vårt fortsatta flöde kring förlängningen och allt som händer kring klubben, följ oss i Täby FC appen och på Instagram!