21 Apr 1 match

Tung förlust mot AIK hemma

4 oktober 2020 09:00
Herr

Det som skulle bli ett hett derby blev istället en uppvisning av AIK, i alla fall i två perioder. Därefter hyfsade Täby till siffrorna i den tredje till 6-10.

Första perioden började jämnt med gott om chanser åt båda håll men den stora skillnaden att AIK satte tre mål medan Täby missade. En annan anledning var AIKs målvakt Jonathan Hjelm som stod för ett flertal svettiga räddningar på bra avslut.

I den andra perioden tappade Täby allt vad försvarsspel hette och AIK gick upp till en 0-8 ledning innan Täby gjorde sitt första mål i matchen. Perioden slutade 2-6 och inför sista var ställningen 2-9.

Täby fick lite ny energi mitt i sista perioden med tre snabba mål men då gjorde AIK ytterligare ett och matchen stängdes. 6-10 blev slutresultatet och hemmaspelarna ska ta med sig den sista perioden då det snabba passningsspelet stod att känna igen från försäongen.