Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Hemma
Rönnby
RÖN
Borta
Täby
TÄBY

Damerna åker till Västerås i helgen

20 augusti 2021 09:00
Dam

Ikväll inleds Västerås Floorball Cup för andra året. Damerna är med och ställs mot storsatsande Västerås Rönnby i första matchen. Jönköping står för motståndet på lördagen innan det blir placeringsmatch på söndag. Efter landslagsläger för flera i truppen förra helgen är det dags för ytterligare spelare att begå årspremiär.


-Det är en turnering av hög klass där vi fortsatt måste jobba med detaljer som kommer vara avgörande längre fram på säsongen, säger Täbys tränare Maimon Abdallah. Det jag fick se i Falun och båda matcherna där har hjälp laget framåt i utvecklingen av det offensiva spelet, såsom värdera lägena på ett bra vis men samtidigt våga ta obekväma men smarta beslut på banan.

Läget i truppen är osäkert på ett par spelare, en spelare med småskavanker och någon spelare till med sjukdom som förhoppningsvis hinner repa sig inför helgen. Anna Petersen och Ellen Nyman är spelare som är intressanta att följa i VFC då detta är deras första framträdande denna säsong.

-Under denna turnering vill jag se ett aggressivt hungrigt Täby som ska spela på gränsen hela tiden, avslutar Maimon.

Matchen kan följas live på plats och biljetter kan du köpa via länken.

Matchen livesänds och du kan köpa biljett via länken.

Förutom Västerås Rönnby möter damerna Jönköping på lördagen och något av lagen Sirius, Endre eller Lund i placerningsmatch på söndag.

Hemsidan önskar damerna lycka till i Västerås!