Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Hemma
Granlo
GRAN
Borta
Täby
TÄBY

Inför Granlo BK i Sundsvall!

2 december 2017 12:45
Herr

Imorgon Söndag beger sig herrarna till Sundsvall för match mot Granlo BK, matchen startar kl. 14:00.


TRUPPEN

Efter förlusten senast mot Wibax Piteå har laget jobbat på att hitta tillbaka till grunderna i spelet och alla är trots mindre bra resultat senaste tiden på gott humör. Intressant är att man har fått in Tobias "Ace" Johansson (Fd. framgångsrik tränare i TFCs herrar) som kommer leda laget tillsammans med Josef Rosengren och Tobias Ljungholm framöver Saknas gör Oscar Kandell, Martin Ervasti, Tobias Johansson, Lukas Weiner, Andreas Westerlund, Oliver Wilkinson, Gabriel Gillow, Tobias Compier och Per Kjellgren.

MOTSTÅNDARE

Granlo ligger just nu på en elfte plats i tabellen, tre poäng före ett jagande Täby FC. Man får räkna med ett revanschsuget Granlo imorgon då man åkte på en riktig käftsmäll i förra omgången då man förlorade mot Djurgården med hela 16-3. I Adam Hedin har man en mycket kompetent målvakt och i det offensiva kommer Måns Höglin att hota.

KOMMENTAR FRÅN TÄBY FC

"Det är viktigt att vi är påslagna i 60 minuter imorgon, vi har en tro på oss själva och vet att vi har kvalitet för att ta tre poäng i matchen säger Täby FCs Josef Rosengren till hemsidan."

Granlo BK sänder matchen på webben och sändningen hittar ni här!

Matchen startar kl. 14:00 och hemsidan önskar herrarna lycka till!