Lördag
17 Feb 2 matcher
Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match

Inför Endre IF borta

15 mars 2019 08:00
Dam

Då var det dags igen att ta båten över till ön för att ta sig an tabellfemman Endre i ICA Maxi Arena denna fredagkväll. Kampen om fjärdeplatsen och hemmaplansfördel står på spel och är sista chansen för Endre att nå en sådan.


TRUPPEN: Träningsveckan har hållit hög klass med mycket intensitet och lagom tjurighet. Maia Kollberg och Linnea Wiregård saknas i truppen till spel idag.

MOTSTÅNDARNA: Tabellfemman Endre vann höstens möte i Tibblehallen och behöver en seger här för chans på en topp 4 plats. Endre kommer från en tung förlust mot IKSU senast. Sara Steen är att se upp för och har spelat till sig 55 poäng i år, en poäng bättre t.o.m är vår egen superback Moa Tschöp.

KOMMENTAR FRÅN TRÄNARE DAVIES: En spännande match där vi känner revanschlusta och är otroligt motiverade för att befästa vår fjärdeplats. Vi vet att det inte bara är att åka ner till ön och hämta hem en trea så det krävs att vi spelar på topp. Detta är en försmak till en slutspelsmatch, så mycket gäller den för båda lagen, säger tränare Tomas Davies till hemsidan före matchen.

Matchen startar 19.00 och du streamar matchen här; Endre IF - Täby FC IBK