Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Idag 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Sirius
SIR

Inför Sirius hemma

13 oktober 2018 08:00
Dam

Efter två raka vinster i SSL mot Dalen och Warberg + DM segern i onsdags mot Kungsängen så är det ett hemmalag med gott självförtroende som kommer till Tibblehallen på söndag. Gästerna Sirius har haft en blytung start på säsongen, 3 raka förluster och svidande 4-14 i målskillnad.


TRUPPEN:

Hela truppen är hel och frisk och i veckans DM-match vilades halva truppen för att va i fullt slag inför matchen. Förstafemman fortsätter att producera och Linnéa Wiregård toppar interna skytteligan med sina 5 fullträffar.

MOTSTÅNDARNA:

IK Sirius har som sagt haft en mycket tung start på säsongen med tre raka förluster och endast 4 gjorda mål på det. Så det lär komma ett revanschsuget Sirius som mycket väl är ute efter att sno med sig poäng från Tibblehallen på söndag.

KOMMENTAR FRÅN TRÄNARE DELSHAMMAR: ”Från DM-åttondelsfinal mot division 3-laget Kungsängen till SSL omgång 4 och ett stekhett derby mot Sirius, det svänger fort i innebandy!

Till att börja med vill jag ge tjejerna en stor eloge för deras insats i DM-matchen mot Kungsängen.

Vinst med 30-1, innebär att vi gör mål varannan minut på rullande tid, vilket är riktigt imponerande även om motståndet såklart inte höll den kaliber vi är vana vid att möta så tycker jag ändå att vi håller farten och energin uppe matchen igenom och uppträder på ett snyggt och professionellt sätt.

Vill också tacka Kungsängen för en fair match där man aldrig tappar huvudet och spelar ojust som det lätt kan bli i matcher som dessa vis av erfarenhet, utan en schyst match rakt igenom.

Över till söndagens derby mot Sirius hemma i Tibble.

Då Stockholmslagen i SSL försvunnit ett efter ett genom åren så är Täby-Sirius det närmaste vi kommer ett ”riktigt” derby. Som vi alla vet så är det alltid lite extra öppet och ovisst när det vankas derby.

Lite extra anspänning, fler spelare som känner varandra, förhoppningsvis lite extra publik i hallen är ingredienser som gör att vi troligen har en riktigt rolig och spännande match att se fram emot.

Efter vår första riktigt homogena och stabila prestation sett över 60 minuter senast borta mot Warberg så är känslan riktigt god i truppen och vi ser fram emot att spinna vidare på den linjen.

Truppen är mer eller mindre helt intakt, men som alltid i dessa tider är det dock lite förkylningar och smått så vi får se hur laget formeras på söndag.

Sirius har börjat serien tungt med tre raka förluster så vi kan räkna med ett extra taggat bortalag som kommer göra allt för att ta sina första poäng för säsongen.

Tycker att man trots tre förluster spelat relativt bra innebandy men haft problem med effektiviteten framåt, så får de ordning på den kommer deras poäng börja trilla in, även om de gärna får vänta med det i alla fall en match till.

Man imponerade i synnerhet i andra perioden borta mot Mora då man är betydligt bättre och trots skral utdelning vinner man den perioden med 2-1, så potential finns och det krävs att vi gör en solid insats för att vi ska avgå med de tre poäng vi siktar på.

Vi ses i hallen på söndag!”

Matchen börjar 13:30 och hemsidan önskar damerna stort lycka till. Om du inte kan infinna dig på plats i Tibblehallen på söndag så sänds matchen live här.