Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Hanna Lööw flyttas upp till a-truppen

22 november 2023 17:00

Hanna Lööw har under inledningen på säsongen spelat med dubbel licens i såväl Allsvenskan som SSL. Vi i Täby FC är glada och stolta över den utvecklingen som Hanna nått såväl under hösten som de senaste säsongerna. Nu är det dags för nästa steg när hon på heltid flyttar upp i SSL-truppen, hon är dock fortsatt tillgänglig för spel i Allsvenskan för att upprätthålla speltid vid behov.


Hanna Lööw har hittills under säsongen spelat 9 matcher i Svenska Superligan och står redan noterad för 2 mål och 1 assist. Den 17-årige centern gjorde debut på seniornivå under förra säsongen med spel i föreningens Allsvenska lag.

Hanna Lööw om att flyttas upp i a-laget:

  • Det känns otroligt roligt och inspirerande att bli uppflyttad. Det var lite nervöst i början, alla är ju så sjukt duktiga, men laget har tagit emot mig på bästa sätt och det känns som en superhärlig grupp. Målet är att fortsätta att utvecklas och samtidigt vara med och bidra på plan redan i år.

Klubbchef Alexander Brinkmann om Hanna Lööws uppflyttning:

  • Hanna har varit en av de spelare som vi i föreningen hoppats på en tid. Hon har ju fram till i somras kombinerat fotboll och innebandy och därigenom utvecklat en allsidighet som hon har nytta av dagligen. Rapporterna från spelare och tränare är också att hon på ett snabbt sätt kommit in i spel och grupp, dessutom har hon redan börjat producera på högsta nivå och går en ljus framtid till mötes.