Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Inför Endre hemma - nu kör vi!

22 mars 2018 09:00
Dam

Ikväll smäller det hemma i Tibblehallen. Dags för första kvartsfinalen i bäst av fem när Endre IF gästar oss. Matchen startar 19.00 och vi hoppas på en fullsatt Tibblehallen som hejar fram tjejerna.


TRUPPEN:

Till slutspelet kommer man med en bra känsla i gruppen och alla har tränat i veckan och känns redo för spel i torsdagens match. Man kommer från en avslutning på grundserien med fyra raka vinster. Alla i truppen finns tillgängliga för spel i tisdagens match.

MOTSTÅNDARE:

Endre IF kommer till matchen efter att ha slutat på en femteplats i serien. Dock kommer man från en tung period där man avslutade grundserien med fyra raka förluster. Men ha i åtanke att de i senast i februari besegrade Täby FC IBK hemma på Gotland. Poängbäst i grundserien hos gästerna var Anna Moberg som stod för totalt 37 poäng (23 mål + 14 assister).

KOMMENTAR FRÅN HUVUDTRÄNARE JEDHEIM:

Precis som under fjolårets kvartsfinalserie mot Endre kommer det bli många och tuffa matcher där vi behöver spela på vår yttersta nivå för att vinna. Första matchen är otroligt viktig för att sätta tonen på serien och ha övertaget från start säger TFCs Lars Jedheim till hemsidan.

Matchen startar 19.00 och hemsidan önskar damerna lycka till på torsdag!