19 Apr 1 match

Seger i Uppsala!

13 oktober 2017 17:06
Herr

Herrarna tog igår kväll säsongens första trepoängare då man bortaslog dittills obesegrade Hagunda med 6-7 (2-6, 4-1, 0-0) i IFU Arena.

MATCHEN TFC kör gasen i botten från första tekningen och kör över hemmalaget i den första perioden, man leder med 2-6 som lika gärna kunde varit mer efter 20 minuter. I den andra perioden sker en total scenförändring och Hagunda är lika dominanta som TFC var i den första perioden och efter 40 spelade minuter leder TFC med 6-7. I den sista perioden jämnas spelet ut och båda lagen skapar en hel del farliga chanser samtidigt som Hagunda äger mer boll men två bra målvakter ser till att den sista perioden slutar 0-0 och TFC tar därmed med sig tre poäng hem från Uppsala.

BÄST I TÄBY FC Oscar Kandell - Jobbar hårt, vinner mängder med närkamper och står för två fina mål.

BÄST I HAGUNDA IF Alexander Johansson - Hade stundtals lekstuga och var överlägsen i hemmalaget, 3+1.