Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Inför Örnsköldsvik IBK Hemma

9 februari 2019 08:00
Dam

Efter en vecka spelledigt från SSL pga landslagsuppehållet är det dags för hemmamatch igen när nykomlingen Örnsköldsvik IBK gästar. Laget har efter förlusten mot Sirius kammat hem guldet i DM mot Hammarby och laddar för lördagsunderhållning hemma i Tibblehallen idag!


TRUPPEN: Nu har det gått ett par veckor och vi har hunnit studsa tillbaka efter förlusten mot Sirius genom att vinna DM-finalen mot Hammarby och pokalen är tillbaka där den hör hemma. Trots ett par sjukdomar i laget, har träningsveckan sett riktigt bra ut!

MOTSTÅNDARNA: Täby tar sig an ett Ö-vik som slåss för sin existens i landets högsta serie. Senast blev det en målrik tillställning där Täby kunde gå ifrån och vinna med 10-5 tillslut. Ett ungt lag med mycket frenesi och vilja.

KOMMENTAR FRÅN TRÄNARE DAVIES: Vad hände mot Sirius? Undrar säkert många av. Well.. Sådan är idrotten ibland. I landets högsta serie finns inga marginaler att slappna och det fick vi ett bevis på. Viktigt blir att vi hittar en kombination av att våga samtidigt som vi värderar. Gör vi detta, bör det bli en trevlig lördag i Tibblehallen, säger Tränare Tomas Davies till hemsidan inför matchen.

Matchen börjar 13.30 och vi hoppas på stort stöd hemma i Tibblehallen att stötta damerna till 3 nya poäng!