KAR

Täby krossade Karlstad i nyårssmäll

4 januari 2018 23:47
Dam

På torsdagskvällen spelade Täby ut Karlstads damer och vann enkelt med 12-3 efter massor av innebandygodis.

Matchen

Ikväll tog Täby tre säkra poäng hemma mot Karlstad. Louise Wickström visae vägen direkt med ett viljemål till 1-0 och efter det var det aldrig något snack. 5-0 efter första med flera snygga mål gav publiken valuta för entrén. Den andra perioden inledde Karlstad med att reducera innan Täbys tjejer gjorde fyra snabba mål. Halvvägs in i matchen stod det 9-1 och Täby kontrollerade matchen fullständigt. Sista perioden var som de andra två och hemmalaget vann även den med 2-1, totalt 12-3 och visade riktigt hög klass. Tillfällig andraplats efter den 9:e raka segern är ett faktum.

Bäst i Täby

Hela förstafemman var på bästa spelhumör och alla deltog i utspelningen av motståndarna. Jennifer Stålhult gjorde 6 poäng (2+4), Louise Wickström 5 poäng(3+2), Moa Tschöp 5 poäng(2+3) och Ranja Varli 3 poäng (3+0).