Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Joakim Ekerberg klar för Täby FC

17 augusti 2023 14:00
Herr

Joakim Ekerberg är tillbaka i Täby FC! Efter ytterligare en tid i moderklubben Vallentuna IBK tar nu den högerfattade forwarden sikte på en hel säsong i Täby FC efter lånet 2020/2021 där han noterades för ett mål på fem matcher i Allsvenskan.


Joakims egna ord om övergången:

  • Efter ganska mycket velande fram och tillbaka så känns det riktigt bra att vara tillbaka och spelklar. Jag ser fram emot utmaningen, och ska försöka bidra med erfarenhet, fart och poäng för att ta Täby mot ett kval till allsvenskan.

Sportchef Robin Andersson om övergången:

  • Ett fantastiskt nyförvärv för våra herrar! Jocke har jagats av flera SSL och Allsvenska klubbar vilket visar med stor tydlighet vilken typ av spelare han är och att han kommer göra stor skillnad för oss kommande säsong i vår strävan framåt och uppåt. Med fina 43 poäng i Div1 förra säsongen får en forward som kommer bidra med fin fysik, bra fötter och ett skott av yttersta klass.

Se Joakim och alla andra nyförvärv på plats under helgens Gatorade Invitational i K-Rauta Arena och Grindtorpshallen. Har du inte möjlighet till det sänds matcherna ifrån K-Rauta Arena, besök tabyfc.se/gatorade-invitational eller klicka här för spelschema och webbsändningar.