Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Jonni Persson blir Manager för Täby FC!

7 november 2023 08:00
Herr

Täby FC har gjort klart med Jonni Persson som ny Manager för herrlaget. 37-åringen har sin bakgrund inom innebandyn i Stockholm, senast i Hässelby SK. Han tillträder uppdraget omgående och ledde laget för första gången under måndagens träning.


Manager Jonni Perssons egna ord om att ansluta till Täby FC:

  • Känns hedrande att få ett uppdrag i en av världens största innebandyföreningar. Jag vill bidra med min erfarenhet, kunnande och framförallt energi. Jag ser fram emot att få lära känna gruppen, ledarna och sätta igång med att jobba hårt för att uppnå våra mål.

Klubbchef Alexander Brinkmann om rekryteringen:

  • Jonni har gjort starkt intryck under rekryteringsprocessen och har utöver att han påvisat djupa kunskaper om innebandy också omgivits av goda vitsord. Som ledare får vi in en person med tydliga värderingar som går i linje med vad föreningen vill stå för. Slutligen har vi en tydlig gemensam bild av hur vi kan bygga ett lag som steg för steg utmanar om att vara Stockholms bästa.

Rollen Manager kommer innebära ett utökat ansvar och mandat kring uppbyggnad av ledarstab och spelartrupp jämfört med tidigare arbetssätt. Det är också en del i föreningens omorganisation som tidigare informerats om och som gjordes en djupare genomgång av på medlemsmötet den 24:e oktober.

Det arbetas även framåt på att stärka och bredda staben men i nuläget arbetar Jonni Persson, Henrik Markstedt (tränare) och Kenny Andersson (fystränare) vidare med laget samtidigt som ytterligare roller skall tillkomma.

Lördagen 18 november finns första möjligheten att se herrlaget med ny lagledning när Farsta kommer på besök 15:30.

Täby FC önskar Jonni varmt välkommen till föreningen!