Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Hemma
Malmö
MAL
Borta
Täby
TÄBY

Inför Malmö borta

11 februari 2018 00:19
Dam

Idag Söndag är det återigen dags för match för damerna då man beger sig ner till Halörhallen i Höllviken för match mot Malmö FBC. Matchen startar kl. 13:00 och går att följa på TFC Play där sändningen inleds kl 12.45.


TRUPPEN

Efter en skön seger i Fredags mot Telge SIBK är det ett taggat gäng som ger sig ner till Skåne. Ett par spelare saknas dock pga skador och sjukdomar vilket ställer till det lite. Saknas gör Alexandra Durling, Jennifer Stålhult, Louise Wickström, Sanna Ulvhag, Sani Klinga och Michelle Rydin.

MOTSTÅNDARE

Malmö placerar sig just nu på en sjunde plats i tabellen och är ett av tre lag som slåss om dom två sista slutspelsplatserna. Säsongens första möte mellan lagen vann TFC hemma i Tibble med 9-3 efter en rejäl överkörning i sista perioden. Malml är ett offensivt skickligt lag som leds av alltid farliga landslagsspelaren Ellen Rasmussen.

KOMMENTAR FRÅN TÄBY FC

  • En spännande match väntar där vi kommer få laborera om en del då vi saknar lite spelare men trots det går vi in med en positiv inställning och går givetvis för tre poäng säger Täby FCs Lars Jedheim till hemsidan.

_Matchen startar kl. 13:00 och hemsidan önskar damerna lycka till! Du kan följa matchen via TFC Play här: