18 november 2017 12:20
Dam

I fredags kväll vann damerna mot Dalen efter en hård kamp in i slutsekunderna.

Matchen

I första perioden var det jämnt spel utan att något av lagen lyckades komma loss riktigt och göra mål. Täby hade mer av spelet men Dalen försvarade sig bra och gick på kontring.

I andra tog Täby ledningen med 2-1 och hade bud på fler mål. Massor hände sedan i sista perioden och när det var mindre än 2 minuter kvar gör Louise Wickström 5-4. Dalen tar ut målvakten och Lollo gör yttelrigare ett mål i tom kasse. Motståndarna ger sig inte utan lyckas trycka in 5-6 med 45 sekunder kvar. Inga fler mål dock och Täby tar sin 6:e raka seger.

Bäst i Täby

Louise Wickström har efter att inte blivit uttagen till VM verkligen öst in mål och poöng. (3+1)

Kul att se Ranja Varli som var tillbaka efter sin långvariga skada.

På söndag spelas nästa match, den sista innan VM-uppehållet mot Jönköping borta kl 13.30. För att följa matchen på weben, klicka här: