Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Micke Öhman klar för en fortsättning i Täby FC

18 augusti 2023 13:15
Herr

Täby FC och Micke Öhman är överens om en fortsättning tillsammans över 2023/2024. Med ett starkt poängsnitt under Mickes 18 månader och förlorad kvalfinal under fjolårssäsongen är siktet fortsatt inställt på avancemang mot kvalplats och spel i den nya Allsvenskan 2024.


Micke Öhman om förlängningen:

  • Redan innan slutspelet så var jag och Robin överens om förlängning. Vi har ett ungt och lovande lag och många spelare gjorde klart att dom ville fortsätta med Täbys satsning mot Allsvenskan. Täby som förening har otroliga förutsättningar för att vara en Stockholmsklubb. Vi har fått behålla stommen och gjort några fina värvningar.

Sportchef Robin Andersson om förlängningen:

  • Otroligt glädjande att Öhman fortsätter! Med flertalet förfrågningar och anbud från andra klubbar högre upp är jag stolt över att Öhman förlänger med Täby FC. Han är tydlig, älskar att vinna och ställer höga krav på sig själv och sin omgivning. Jag är övertygad att han är rätt person att leda oss mot dom uppsatta mål vi har och jag ser fram emot att fortsätta vår resa.

Redan till helgen finns möjlighet att se herrarna och damerna i Täby FC finslipa formen inför seriestart. Klicka här för fullständigt spelschema och kom sedan för att njuta av fin innebandy en nyfylld kafeteria!