Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Inför Gävle hemma

8 november 2017 23:27
Herr

Efter förlusten mot Tullinge och landslagsuppehållet är det åter dags för herrarna, denna gång mot Gävle GIK hemma i Tibblehallen.


TRUPPEN Efter förlusten senast mot Tullinge tillsammans med ett landslagsuppehåll har truppen fått träna på ordentligt och slipa på detaljer som har saknats i spelet tidigare under säsongen. Saknas gör Oscar Kandell, Lukas Weiner, Andreas Westerlund, Oliver Wilkinson, Gabriel Gillow och Per Kjellgren. Förhoppningsvis får vi se både Christoffer Dunvret och Andreas Burman på planen då båda tränar för fullt efter skador som hindrat dom i säsongsinledningen.

MOTSTÅNDARE Gävle var seriens bästa lag förra säsongen och förlorade den sista och avgörande matchen i SSL-kvalet efter straffl äggning mot Örebro. Laget har inlett denna säsong något tyngre men har under dom senaste omgångarna spelet upp sig och ligger just nu på enfemte plats i tabellen med 11 inspelade poäng. I Alexander Larsson har man en av seriens bästa centrar och snipern Andreas Dahlkvist leder just nu seriens poängliga då han på sju spelade matcher gjort fi na 20 poäng.

KOMMENTAR FRÅN Josef Rosengren

Efter två veckor utan seriematcher har vi kunnat jobba med bitar i spelet som vi anser att vi gjort mindre bra och vi känner att vi närmar oss det Täby FC vi vill och kan vara.