06 Apr 1 match

Suddenförlust mot Gävle GIK!

16 november 2017 10:32
Herr

Det blev förlust mot Gävle GIK för herrarna i Söndags med 4-5SD (0-1, 1-2, 3-1, 0-1) där man hämtade upp ett underläge i slutet av matchen.

MATCHEN I första perioden tar TFC tag i matchen och tillåts äga mycket boll mot ett kompakt Gävleförsvar och trots flera fina chanser leder bortalaget med 0-1 efter första 20. Den andra perioden ser ungefär likadan ut bortsett från att TFC har svårt att skapa riktigt farliga målchanser samtidigt som Gävles omställningar är sylvassa och bortalaget leder med 1-3 när 40 minuter är spelade. I den sista perioden jagar TFC reducering och skapar flertalet bra chanser, dock är det Gävle som gör 1-4 direkt när man kommer från en utvisning. Hemmalaget fortsätter jobba och fortsätter skapa lägen och 11:58 får man känning igen då Marcus Ström gör sitt andra mål för dagen. 18:57 får Gävle en utvisning och Rikard Carlsson-Stiernspetz gör snabbt 3-4 och i spel 6-5 gör samme Carlsson-Stiernspetz sedan 4-4 då endast 19 sekunder återstår av matchen. I det efterföljande suddenspelet jagar TFC segern men efter en tveksamt dömd utvisning får Gävles Alexander Larsson avgöra för gästerna.

BÄST I TÄBY FC Marcus Ström - Jobbar hårt och för utdelning för sitt slit då han gör hemmalagets två första mål.

Andreas Burman - Äntligen tillbaka efter skadefrånvaro och visar att han är viktig för sitt TFC, 0+1.

BÄST I GÄVLE GIK Andreas Dahlkvist - Står för nästan allt Gävle har i det offensiva tilsammans med Alexander Larsson där dom är otroligt svårstoppade.