Lördag
17 Feb 2 matcher
Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Telge
TSIBK

Inför Telge hemma

9 februari 2018 00:10
Dam

På Fredagkväll väntar ett derby hemma i Tibblehallen för damerna då man tar emot Telge SIBK, matchen startar kl. 19:00.


TRUPPEN

Efter ett par matcher med något sämre prestation kom lite spelledighet lägligt för laget som släppt det som varit och nu blickar framåt mot en spännande vår. Under uppehållet har man tränat bra och det är ett taggat TFC som kommer kliva in i Tibble på Fredag. Malin Söderberg är tillbaka i truppen efter en kortare utlåning till Åkersberga IBF och från samma klubb har man via en dubbellicens fyllt på med mycket lovande Frida Nilsson, båda är uttagningsbara till Fredagens match. Matilda Sjödin saknas fortfarande men närmar sig comback för varje dag som går.

MOTSTÅNDARE

Telge startade säsongen med elva raka förluster men har därefter verkligen växt in i SSL-kostymen, flera uddamåls förluster och fem vinster har det blivit sen dess och med tre raka segrar är det ett lag med fin form som gästar TFC på Fredag. Säsongens första möte mellan lagen slutade med seger för TFC med hela 4-13 men räkna med ett helt annat Telge i denna match. I Therese Gustafsson har man en offensivt mycket skicklig spelare och i föredetta TFC-spelaren Sofie Karlsson har man en annan spelare hemmalaget måste se upp med på Fredag.

KOMMENTAR FRÅN TÄBY FC

Efter hård träning och välbehövlig ledighet är vi på banan igen och hoppas på en bra match mot ett skickligt och hårt jobbande Telge säger Täby FCs Lars Jedheim till hemsidan.

Matchen startar kl. 19:00 och hemsidan önskar damerna lycka till!