Seger mot Warberg borta

11 november 2017 23:32
Dam

Underläge efter första perioden vändes till seger i en tuff match mot Warberg.

Matchen Täbys damer fortsätter att visa god form. Idag tog laget sin femte raka seger och den här gången mot ett taggat Warberg. Hemmalaget inledde också bäst och hade ledningen med 3-1 efter den första perioden.

I andra reducerade Louise Wickström tidigt men det dröjde till den 13:e minuten innan Jennifer Stålhult kvitterade. Warberg svarade för ett nytt ledningsmål men innan perioden var över ledde Täby med 4-5.

I den tredje perioden gick Täby fram till 4-7 trots att Jennifer Stålhult t o m missade en straff innan Warberg reducerade i slutminuten. Täby kunde åka hem till Stockholm igen med ännu en skön seger och ligger just nu på tredje plats i en lite haltande tabell.

Bäst i Täby Jennifer Stålhult har verkligen fått upp farten och stod för en strålande insats idag (2+3). Även Moa Tschöp fortsätter att göra massor av poäng och leder fortsatt poängligan i hela SSL (1+3)

Bäst i Warberg Andrea Envall var på målhumör idag och stod för 4 av Warberg fem mål. (4+0)

Nästa match spelas hemma i Tibblehallen CC nu på fredag 17 november kl 19.00 mot IBK Dalen. Kom och heja.